galerii
Ре-Медика, 9 години грижа за вашето здравје!
Ре-Медика со крводарителска акција го одбележа деветтиот роденден прочитај повеќе.
Старт на крводарителска кампања под мотото „Супер е да си млад, кул е да си хуман“.