Минливо воспаление на колкот – болест или состојба?

Минливо воспаление на колкот – болест или состојба?

Паника во семејството! Детето одеднаш накривува, се жали на болка во предел на надколеницата или коленото и одбива да стапне на ногата. Честа појава...повеќе